logoAppBar

Persondata- og cookiepolitik

Når du besøger Bikekey ApS websites eller på anden måde er i kontakt med Bikekey ApS, kan der ske indsamling af persondata.Vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger. Det kan ske ved bestilling af abonnementer, når du handler med os i andre sammenhænge, eller ved brug af vores services. Her indsamles typisk oplysninger om navn, adresse, telefon nummer og e-mail. Se mere specifikt i de konkrete afsnit nedenfor.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge databeskyttelsesloven og EU’s Persondataforordning (General Data Protection Regulation, GDPR) skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på servere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Gør vi det, retter vi selvfølgelig datoen for "senest opdateret" nederst i dokumentet. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Dine rettigheder og kontakt vedr. personoplysninger

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Bikekey ApS, skal du rette henvendelse til info@bikekey.dk.

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i databeskyttelsesloven og EU’s Persondataforordning.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven og Persondataforordningen ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger der kan henføres til dig.

Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du har endvidere ret til at blive slettet fra Bikekey ApS’s databaser (Right to be erased) og ret til, at al historik om din adfærd slettes (Right to be forgotten).

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet.

Du kan i det følgende læse vores persondatapolitik på en række specifikke områder.

Når du abonnerer på vores nyhedsbreve:

Formålet med databehandlingen er at sende dig de nyhedsbreve, som du abonnerer på, samt at levere indhold målrettet til dig.

Retsgrundlaget for databehandlingen er dit samtykke ved tilmelding til de ønskede nyhedsmails. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevene.

Hvis du ansøger om et job hos os, behandles følgende personoplysninger:

Formålet med behandlingen af persondata, hvis du ansøger om job hos os, er udvælgelse af en kandidat samt en eventuel ansættelsesprocedure.

Hvilke typer personoplysninger behandler vi:
Vi behandler de oplysninger, du vælger at oplyse i din ansøgning. Som udgangspunkt omfatter sådanne personoplysninger dit navn, adresse og uddannelse, medmindre du selv vælger at oplyse andet.
Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af:
Retsgrundlaget for databehandlingen er samtykke, idet du indsender din ansøgning til os.
Hvor stammer dine personoplysninger fra:
Vi får oplysningerne fra din ansøgning og dit medsendte CV.
Opbevaring af dine personoplysninger:
Vi opbevarer dine personoplysninger, indtil udvælgelse af en kandidat er sket. Herefter sletter vi dine oplysninger, medmindre andet er aftalt med dig.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, tablet eller smart phone ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies. En cookie er ikke et program og kan ikke indeholde virus. En cookie kan indeholde tekst, tal, en dato eller kan huske, at du er logget ind. Det er eksempelvis ikke muligt at logge ind på bikekey.dk, hvis vores login-cookies ikke sættes.

Sådan undgår og sletter du cookies

Hvis du ikke ønsker at lagre cookies på din computer, har du mulighed for at slette dem igen eller blokere for cookies.

Sådan sletter eller blokerer du cookies (information fra minecookies.org).
Benytter du en browser, som ikke er på listen fra minecookies.org ovenfor, skal du finde vejledningen i den pågældende browsers hjælpe-sektion. Du skal dog være opmærksom på, bikekey.dk - og øvrige websites - ikke vil fungere efter hensigten, hvis du helt fravælger cookies. Det vil blandt andet være umuligt at logge ind, da vi bruger cookies i forbindelse med vores login-funktionalitet.

Så lang tid opbevares cookies:
Cookiens levetid kan variere efter, hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder, så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk, at levetiden forlænges efter hvert besøg.

Dette er EJAC Holding ApS’ persondata- og cookiepolitik. Sidst opdateret 18. maj 2022